Tartu Loomemajanduskeskuses vestlusõhtu „Kunsti valimine, kogumine ja ostmine“

Kolmapäeval, 6. juunil kell 19 toimub Tartu Loomemajanduskeskuse kohvikus Spargel vestlusõhtu „Kunsti valimine, kogumine ja ostmine“, kus mõtteid vahetavad kunstikoguja Margus Punab ning Tartu Kunstimaja galerist ja kunstiteadlane Indrek Grigor. Vestlust juhib kirjanik Berk Vaher.

Vestlusel keskendutakse noorte ja lootustandvate, seni veel vähetuntud kunstnike loomingule. „Kunsti vaatamine ja kindlasti ka kunsti ostmine on omaette kunst, mille üle on põnev arutleda. Soovime eelkõige elavdada laiemat vestlust kaasaegse kunsti üle. Seda enam, et meil on nii palju andekaid ja noori kunstnikke,“ selgitab vestlusõhtu korraldaja ja Kunstilaenutuse juht Liina Raus. Õhtu mõnusa sujumise ja laduse vestluse eest aitab hoolitseda kohvik Spargel veini ja maitsvate suupistetega.

Dr. Margus Punab on meestearst ja kunstikollektsionäär. Valikut tema kunstikogust saab kuni 3. juunini näha Tartu Kunstimaja suures saalis näitusel „Mees, seksuaalsus, kunst“.
Indrek Grigor on Tartu Kunstimaja galerist, kunstiteadlane, lektor ning Tartu Noore kunsti oksjoni üks põhikorraldajatest.
Berk Vaher on kirjanik, kriitik ja Tartu kultuurielu edendaja. Berk on ühtlasi teinud mitmeid kunstioste ka Tartu Noore kunsti oksjonil.

Üritusele palume registreeruda hiljemalt 5. juuniks osalustasu 10€ kandmisega Kaleidoskoop UÜ arveldusarvele nr 221052175966, Swedbank, märkides selgitusse ees- ja perenime.
Lisainfo liina.raus@gmail.com, tel 55607971. Registreeruda saab ka Kunstilaenutuse Facebooki lehel http://www.facebook.com/kunstilaenutus.
Noorte maalikunstnike loomingut tutvustav näitus “Tartu Maal” on avatud 1. augustini Tartu Loomemajanduskeskuse kohvikus Spragel ja Trepigaleriis.
Lahtiolekuajad E-N 11-23 ja R-L 11-01. Täname Tartu Kultuurkapitali, kes toetab Kaleidoskoop Kunstilaenutuse näitusetegevust ja üritusi.

Lisainformatsioon:
Liina Raus
Kaleidoskoop UÜ Kunstilaenutus
Tel 556 07971
E-post: liina.raus@gmail.com

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.