Publikuprogrammid näitustel

Viimane jalutuskäik näitustel

Pühapäeval, 18. juunil kell 17:00 ootame teid liituma jalutuskäiguga viimast päeva avatud näitustel. Näitustest räägivad ja teoste loomise tagamaid avavad kunstnikud Angela Maasalu ja Evelin Zolotko.

Olete oodatud!


Laste kunstipäev

Laste kunstipäev toimub Tartu Kunstimajas laupäeval, 17. juunil. Kunstipäeva käigus tutvume käimasolevate näitustega. Vaatleme ja arutleme, mida näitused meile jutustavad ning mida iga näitustel osalev kunstnik on püüdnud oma loominguga väljendada. Uurime, milliseid tehnikaid ja töövahendeid kunstnikud oma töös kasutavad.

Selle kunstipäeva fookuses on lugude jutustamine. Teeme lastega kollektiivset loovkirjutamist – “Elasid kord kukk, jänes ja rebane…”. Töötuba viib läbi kunstnik Evelin Zolotko.

Kunstipäevale ootame lapsi vanuses 7–11 aastat.

Täpsem info Facebookist.

Laste kunstipäevade läbiviimist toetab Eesti Rahvakultuuri Keskus.


Kohtumine kunstnikuga : Sarah Michelle Epping

Kutsume teid pühapäeval, 4. juunil kell 13.00 Tartu Kunstimaja väikesesse saali kohtuma kunstniku Sarah Michelle Eppinguga.

Kohtumisel räägib Epping lähemalt oma näitusest, tööde loomise tagamaadest ning annab ülevaate trükkide ja paberi valmistamise protsesside taga olevatest uurimistöödest. Osalejatel on võimalus meisterdada ka vetikapaberit.

Üritus toimub inglise keeles ja on tasuta.

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.