Tõnis Saadoja ja Flo Kasearu ühisnäitus 26.01.-20.02.2011

Tõnis Saadoja ja Flo Kasearu ühisnäitus.
26.01.-20.02.2011 / Suur saal

Tõnis Saadoja eksponeerib üheksat valguskastis fotot, mis on pildistatud juuniküüditamise aastapäeva hommikul Nõmmelt Lasnamäele liikudes, mille ajaloo sümboolse taagaga tähistatud staatilistele linnamaastikele sekundeerib Flo Kasearu 21. mail filmitud, aasta varem hipodroomilt pagenud hobuste teekonda jälgiv video mööda linna kappavast valgest viirastushobusest, mille loodud opositsioon toob esile hüljatud linna paralüseeriva hirmu ja viirastuva vabaduseiha kokkupuutepunktid, mis tähistavad afektiivset olukorda, kus inimene on keskkonna loodud emotsionaalse surve ees jõuetu.

Näitust saadab kunstnike koostatud lugemik, mis koondab teemakohaseid väljavõtteid aja-, ilu- ja fantaasiakirjandusest.

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.