ART IST KUKU NU UT Tartu Kunstimajas

N 06. september kell 15.00
Artist talk näituse “MÖH? FUI! ÖÄK! OSSA! VAU!” kunstnikega,
modereerib kuraator Rael Artel (eesti keeles).

Kunstnikud: Johnson ja Johnson, Kai Kaljo, Flo Kasearu, Raul Meel, Jaan Toomik, Anna-Stina Treumund

R 07.september kell 15.00
Artist talk näituse “Sõida tasa üle silla” kunstnikega, modereerib kuraator Chris Fitzpatrick (inglise keeles).

Kunstnikud: Nina Beier (Berliin), Taha Belal (Kairo), Ruben Bellinkx (Brüssel), Liudvikas Buklys (Gent), Frank Chu (Oakland), Jos de Gruyter ja Harald Thys (Brüssel), Anthony Diseenza (Oakland), Antanas Gerlikas
(Vilnius), Krõõt Juurak (Amsterdam), Nicholas Matranga (Berliin), Morten Norbye Halvorsen (London), Giulia Piseitelli (Napoli), Sterling Ruby (Los Angeles), Triin Tamm (Eesti), Laura Toots (Tallinn) ja Steve Van Den Bosch (Antwerpen)
Kuraator: Chris Fitzpatrick (Antwerpen/San Fransisco)

L 08.september kell 13-16
Kakskümmend aastat hiljem
Korraldaja: Maria-Kristiina Soomre

Kultuuriministeerium on koos kultuuriavalikkusega aktiivselt ette valmistanud uut kultuuripoliitika aluste dokumenti, mis on plaanis talvel Riigikogule esitada. Uute kultuuri arengusuundade kinnitamise valguses on kunstiinimestel põhjust üle vaadata tänased seisu-, iste- ja kitsaskohad ning küsida, mida teha täna samamoodi või – veelgi olulisem – teisiti, selleks, et ka kakskümmend aastat hiljem oleks nii meil endil kui uutel Eesti inimestel siin soov elada, kunsti teha ja majandust elavdada. Vestlusring keskendub kunstipoliitika regionaalsele mõõtmele: Eestile maailmas ja maailmadele Eestis. Vestlust juhivad: Maria Arusoo, Kaisa Eiche, Indrek Grigor, Anders Härm ja Maria-Kristiina Soomre.

Festivali toetavad: Bauhof Group AS, Eesti Kultuurkapital, Eesti
Kunstimuuseum, Hasartmängumaksu Nõukogu, klubi Kink Konk,
Kultuuriministeerium, Müürileht, restoran Vassilissa, Tartu Kultuurkapital,
Tartu Kõrgem Kunstikool, Tartu Linnavalitsus, Tartu Üliõpilasmaja MTÜ, Vein
ja Vine, Ö-stuudio.

Lisainfo: http://artistkukunuut.org/2012/en_wp/

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.