Diverse Universe Performance Festival 2013 Tartus / Monumentaalgalerii

Diverse 2013 TartuDiverse Universe Performance Festival 2013 Tartus
Reedel, 10. mail kell 17.00

Eestisse saabub algsetest beatnikest üks viimaseid elusolevaid ikoone, eri eluettappidel Andy Warholi, Jasper Johnsi, Robert Rauchenbergi ja William Burroughsi elukaaslane, kunstnik, poeet ja performaator John Giorno, kes siiamaani elab legendaarses Burroughsi punkris Boweril New Yorgis. Lõunaosariike esindab mustanahaline näitleja, poeet ja tegevuskunstnik Amber Lee Virginiast ja põhja Christine Olsen ja Läänerannikut meie oma kodustatud Cali underground Steve Vanoni.

Maailmasõja lõppemise auks sooritab kolmapäeval 8. mai päikeseloojangul 21.36 Vabaduse platsil interaktiivse performance rootslane Klas Erikson, Skandinaaviat esindavad veel Hiroko Tsutsimoto, India-Taani-Soome grupp IFA ja J.K. Ihalainen, Montrealist Lys-Ange LeBlanc, lisaks plejaad kodumaiseid esinejaid Not Now I am Busy, Billeneeve, Ville-Karel Viirelaid, Viru Realist, Marian Kivila, Non Grata ja paljud teised.

Diverse Universe Nomadic Performance Festival tormab sel aastal läbi Euroopa, Atlandi ookeanist Põhja-Jäämereni, esinemispaikadeks Berliin, Pariis, Bryssel, Alytus, Kaunas, Tallinn, Pärnu, Tartu, Helsingi, Pori, Vaasa, Jaqobstad, Rovaniemi, Utsjoki, Tromso, Bodo, Trondheim, Bergen, Oslo, Gothenburg, Kopenhaagen, Malmö, Stockholm, Maarianhamina, Reykjavik.

Info: www.nongrata.ee
FB: https://www.facebook.com/diverseuniverse
FB: TARTU event: https://www.facebook.com/events/570852749621564/

17.00 JOHN GIORNO (USA)
17.15 PHYSICAL POETS (JPN)
Mushimaru Fujieda, Iori Kinki, Himeko Narumi,
Sakimi Mochiduki

17.35 J. K. IHALAINEN

17.40 CHRISTINE OLSON

17.45 IFA (FIN / INDIA / DEN)
Philip Luddite, Triste Sire, Suva Das, Sami Maalas,
Timo Viialainen

18.05 MATHIEU SYLVESTRE (FRA)

18.20 HIROKO TSUCHIMOTO

18.30 NON GRATA
LYS ANGE LeBlanc (Quebec/Fin)

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.