Vilen Künnapu “Päikesetorn / The Sun Tower” / Väike saal 19.11.-15.12.2013

Vilen Künnapu plakat copyAvamine / opening venue
19.11. 2013 kl 18:00

Olen ennast alati tundnud kunstnikuna. Ka arhitektuur huvitab mind senikaua kui ta on kunst, ent suurimaks kunstiliigiks, mis ühendab kõige paremini kätt, südant ja taevast, olen alati pidanud maalikunsti.
Maalikunst on maagia. Sellega on võimalik ühendust pidada taevaste jõududega. Nii oli see kiviajal, nii on see ka praegu. Usun, et mida rohkem inimesi maalimisega tegeleb, seda tugevamaks muutub maalikunsti jõud. Ja mida rohkem kunsti on inimeste südametes, seda parem on maailm.

Vilen Künnapu

I have always felt like an artist. Architecture, too, interests me as long as it is art, but I have always felt that painting is the greatest form of art, which best unites the hand, the heart and the sky. Painting is magic. It enables you to be in touch with heavenly powers. It was like this at the Stone Age, and nothing has changed. I also think that the more people get involved in painting, the stronger becomes the power of the art of painting. And the more art a human heart contains, the better is the world.

Vilen Künnapu

Meedi Kajastus:
ETV saade OP 10.12. 2013
Krista Piirimäe “Vilen Künnapu Päikese kunst” Tartu Postimees 10.12. 2013

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.