Aleksei Shatunov “Kokkupuude / Contiguity” / Monumentaalgalerii 30.07. – 24.08. 2014

Shatunov previewAleksei Shatunov “Kokkupuude / Contiguity”
30.07. – 24.08. 2014

Avamine 30.07. kell 17:00

 

 

 

 

 

Aleksei Shatunovi näitus “Kokkupuude” on pühendatud inimese isikliku sisemaailma kokkupuutule loodusega.

Näitusel ekponeeritakse kakskümmend kaasaegses akademistlikus laadis lahendatud maali, mis on loodud erinevatel aegadel erinevates riikides. Maalide sisu ulatub mütoloogilistest motiividest psühholoogilise portree ja illustratsioonini. Kuid sealjuures juhivad kõik teosed tähelepanu näituse kesksele teemale – inimese püüdele leida harmoonia eneses ja oma suhetes välise keskkonnaga.

 

Contiguity

Aleksei Shatunov’s exhibition “Contiguity” is dedicated to the human being and he’s relations with the nature, through contiguity of personal internal world.

Artist will present 20 works performed in contemporary academical maner, painted in different time and in different countries. The subject of the paintings have a very wide range, from mythological theme to the psichological portrait and Illustration. All the paintings guide us to the main subject of the exhibition – to the human’s search of harmony with him self and he’s outward things.

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.