Andres Koort “MINU T / MY WAY” 29.07. – 23.08. 2015 / Suur saal

Andres Koort plakat
Andres Koort “MINU T / MY WAY”
29.07. – 23.08. 2015

 

Andres Koorti maalid on ikka kujutanud asjade väesolu ehk tasandit, kus nad on üksteisesse sulandunud, üksteisega läbi põimunud – kus maailm alles hakkab tekkima, kuju võtma. Nüüd on nendesse veel ilmunud Tee, kulg, mis viimases järgus on kõikide asjade üleüldine muundumine. Segadikust riburadapidi tuleb kõik, mis on, ja sulab sinna jälle tagasi. Maalid on sõna otseses mõttes mitmekihilised ning värvide ja tekstuuride pinge võngub nii piki pinda kui ka pinna sees. Mitmed lõuendid on käinud mulla sees ning neil on laiali laotatud ja edasi arendatud maa enda väge. Inimese tee või kulg ongi maa väe pikendus ja arendus. Inimene maalib ennast maa lõuendile.

 

Meedia:
Margus Ott “Väe jäljed” Sirp 07.08. 2015

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.