TARTU KUNSTI AASTANÄITUS 18. detsember 2015 – 10. jaanuar 2016 !

aastanaitus_plakatTARTU KUNSTI AASTANÄITUS
18.12. 2015 – 10.01. 2016 

Osalevad kunstnikud: Aare Puus, Ago Teedema, Ahti Seppet, Ahto Eller, Aita Keerberg, Albert Gulk, Alo Aarsalu, Andres Sütevaka, Andris Vītoliņš, Anton von Kazendorff, Andrus Peegel, Andrus Raag, Anna Hõbemäe, Anton Aunma, Anu Isküll, Artur Kuus, Dagmar Miil, Edgar Tedresaar, Elektra Iks, Elo-Mai Mikelsaar, Enn Tegova, Epp Loo, Esti Kittus, Eva Mustonen, Evi Gailit, Evi Tuvikene, Gleb Netchvolodov, Hando Tamm, Heli Tuksam, Helle Lõhmus, Helmi Arrak, Huupi, Ilmar Kruusamäe, Von Bomb, Inge Kudisiim, Ingmar Šuman, Jaan Punga, Jaanus Eensalu, Jana Huul, Jane Liiv, Johanna Mudist, Kaarel Narro, Kadri Varjak, Kadri Varjak, Kaia Otstak, Kaie Luik, Kaire Nurk, Kalli Kalde, Karin Ojaste, Karin Strohm, Karmen Vigor, Karoliina Kase, Katrin Maask, Katrina Kolk, Kiwa, Kristina Tamm, Külli Trummal, Lauri Kulpsoo, Lee Baum, Lemme Haldre, Liisi Örd, Liive Koppel, Madis Mats Kuningas, Madis Oru, Maire Aarsalu, Malle Raet, Maret Suurmets Kuura, Margus Kiis, Margus Lokk, Margus Meinart, Marika Naadel, Marika Tali, Maris Tuuling, Martin Urb, Martti Ruus, Mathias Sildnik, Mati Leppik, Meiu Münt, Merike Sule-Trubert, Miina Peterson, Mirjam Hinn, Nadežda Tšernobai, Nele Ambos, Niina Freiberg, Olivia Müller-Mölder, Olivia Parmasto, Paavo Kangur, Peeter Allik, Peeter Krosmann, Peeter Paasmäe, Per William Petersen, Piibe-Imbi Arrak, Priit Pangsepp, Rauno Thomas Moss, Riho Kall, Robert Suvi, Robert-Rudolf  Volk, Roland Seer, Ruudu Rohumaru, Siiri Jüris, Silver Vahtre, Sirje Petersen, Solveig Lill, Stanislav Netšvolodov, Tanel Tolsting, Martiini, Tuul, Tõnis Paberit, Vahram Muradjan, Veiko Klemmer, Vello Kivi, Velta Lokk, Viktoria Sikk, Viljar Allsalu, Väino Kõrts

Tööd valis ja näituse kujundas Eike Eplik

Näituse avamisel anti Tartu Kultuurkapitali  ja Tartu linna poolt üle Ado Vabbe nimeline kunstipreemia, mille pälvisid Peeter Krosmann ja Nadežda Tšernobai
ning AS Nordecon’i preemia, mille pälvis Priit Pangsepp.

 

Meedia:

Raimu Hanson “Avanes aasta tähtsaim näitus” Tartu Postimees 21.12. 2015
Eike Eplik: kogu Tartus tehtav kunst ei mahuks ühele näitusele Delta 28.12.2015
Avati Tartu kunstnike aastalõpunäitus Kultuuriuudised 18.12. 2015
Krista Piirimäe “Tartu Kunst on atraktiivselt modernistlik” Postimees 05.01. 2015
Joonas Vagonen “Tartu kunst väärib enamat kui tapeedina väljapanek” Tartu Postimees 29.12. 2015

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.