Enn Põldroos “Olukorrad / Situations” 10.03. – 03.04. 2016 / Väike saal

Enn Põldroos Olukorrad

Enn Põldroos “Olukorrad / Situations”
10.03. – 03.04. 2016 

Parimatel päevade võib meiega juhtuda, et midagi kogetust, nähtust või kujutletust tekitab kusagil hinges hetkeks erilise torkeaistingu. Meid ümbritsevasse kilesse (mille olemasolu me igapäevaelus ei märkagi) oleks nagu torgatud mikroskoopiline ava. Väike küll, kuid piisav, et selle kaudu kanduks meieni aimdus mingist teisest, mine tea, vast koguni kõrgemast reaalsusest või tõest. Hetk peab tõesti eriti õnnelik olema, kui me suudame anda  sellele kogemusele ka nime. Harilikult jääb meisse vaid püsima teadmine millegi olulise olemasolust – mis juba iseenesest on kingitus.

Neid torkeid olen püüdnud registreerida. Võimalik küll, et olen teinekord torganud vaid endale näppu. Kuid loodan, et ka need on ausad torked

Enn Põldroos

Meedia:
“Need ei ole vana mehe vimkad” Krista Piirimäe Tartu Postimees 23.03. 2016

 

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.