Peeter Allik “Siin kaigub sügislinnu hüüd” / 25.08.-18.09. 2016 / suur saal

plakat-allik

Peeter Allik “Siin kaigub sügislinnu hüüd”
25.08. – 18.09. 2016 suur saal

Avamine 25.08. kell 18:00

Nii graafiku kui maalikunstnikuna tuntud Peeter Allik on Eesti poliitilise satiiri suurkuju. Näitus „Siin kaigub sügislinnu hüüd“ Tartu Kunstimajas keskendub Alliku maaliloomingule. Paralleelselt viimasel paaril aastal valminud töödega esitab näitus valiku 80ndate lõpus ja 90ndatel ning käesoleva sajandi alguses teostatud maalidest.

Peeter Allik (snd 1966) kuulub Kursi Koolkonna asutaja liikmete hulka. On pälvinud nii Ado Vabbe, Konrad Mäe kui Kristjan Raua preemia ning rea peamiselt graafikakunstile keskenduvaid preemiad kodu ja välismaal.

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.