Avalik ülesvõte: Reimo Võsa-Tangsoo / 28.05.2017

Pühapäeval, 28. mail kell 17.00 toimub vestlussarja “Avalik ülesvõte” kolmas üritus. Oma isikunäituse „Vahetu vaevatasu” raames tuleb külla Reimo Võsa-Tangsoo, keda intervjueerib Indrek Grigor. Vestlusel valmivat videot saab hiljem näha Tartu Kunstimaja Youtube’i kanalil.

Näitusel „Vahetu vaevatasu” eksponeerib Reimo Võsa-Tangsoo ekfraasidena mehaanilise täpsusega kirjeldatud fotosid viimase aasta meediapildist, lootes meie ühisele kogemusele, mis võimaldab ühtemoodi aru saada mitte ainult kirjeldusest „päikeseloojang mererannal“, vaid ka märksa keerulisematest päevakajalistest kujutistest.

Reimo Võsa-Tangsoo (snd 1976) kaitses 2013. aastal magistrikraadi Eesti Kunstiakadeemia fotograafia osakonnas ning töötab samas 2003. aastast saati. Tal on olnud rida isiknäituseid Tallinnas Hobusepea ja Draakoni galeriis. Tartus eksponeeriti Võsa-Tangsoo magistritööde sarja „Tahtsime kõige paremat“ 2011. aastal Y-galeriis ja 2015. aastal kaasas kuraator Anneli Porri ta tööga „… Tabada tuuma ja põrgusse tagajärjed” Tartu Kunstimuuseumi näitusele „Plahvatusest tasandikule. Eesti kaasaegne foto 1991–2015”.

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.