Heikki Leis “Reaalsuse kontroll” / Väike saal 12.04.-05.05. 2013

Heikki Leis plakat
Avamine 12.04. kell 18:00

“Läksin parki vaadet nautima.Pildistasin puid ja lilledes muru, tõmbasin pildid digikast kiiresti läpparisse ja käisin korra üle. Panin taustapildiks ja avasin õlle. Kordumatu elamus.”
Rauno, 22, vabakutseline

“Tulin hommikul taksoga tööle ja vaatasin kuidas tõusva päikese värvid majade akendelt tagasi peegelduvad. Väga numpzik graafika!
Anneli, 31, projektijuht

“Ajaleht on aegunud. Uutel versioonidel võiks ka kell all paremas nurgas olla:”
Ken-Kevin, 17, veebifirma CE0

“Ma valin kodust helistades alati nulli ette. Nii olen alati vormis!”
Martin ,65 , endine

“Ja mida teile? “, küsib Tulevik pisut pahura häälega Keskpärasuselt, kes üritab ukse vahelt sisse piiluda, käes moodsaim liitiumakuga remote controll, mille taha on ühendatud kõik, saate aru absoluutselt KÕIK. Sün tühje sõnu ei tehta ja homseid lahendusi oleks vaja juba täna. Pole vaja ringi vahtida, pildista üles raisk, küll pärast vaatad, millega tegu. Kodak, ergo sum, nagu ütles Brodsky. Või siis puhatakse hauas nagu ütlesid esivanemad ajal, kui nutitelefoone veel ei olnud.
Me pole nii rikkad, et osta odavaid asju. Kui ei meeldi, siis vaheta kanalit. Sealt ei tule ju niikuinii midagi, aga me ei saa olla homme ainsad, kes selles veendunud ei ole. Mälu pakitud, katolgiseeritud, organiseeritud, bookmargitud kujul. Ühenduses peitub jõud. Netiüheduses. Vaata suurt pilti. Plasmatelerist. Mina näiteks ütlen Maire Aunastele tänaval tere.

Meedia kajastus:
http://www.eu-man.org/magazine/Issue401.pdf

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.