Tartu kunstnike aastalõpunäitus / Annual Exhibition of Tartu Artists 20.12. 2013 – 12.01. 2014

 

NÄITUS_99x297+3mm

Kujundaja Andrus Joonas

Näituse avamine reedel, 20. detsembril kell 17.00 !!!

Avamisel antakse Tartu Kultuurkapitali  ja Tartu linna poolt üle Ado Vabbe nimeline stipendium, mille saab 2013. aastal Laura Põld!

Inimesed ja loomad, abstraktne ja sürreaalne, peisaaž ja erootika ehk ülevaade Tartu kunsti seisust aastal 2013.

Kujundaja Andrus Joonase sõnul osutus Tartu aastalõpunäituse kujundamise ülesanne lahendatavaks, aga see ei olnud lihtne ülesanne. Kunstnike poolt näitusele esitatud tööde valik oli ülimalt eklektiline nii professionaalsuse, teemakäsitluse kui žanri poolest. Kokkuvõttes inimlikkus võitis, kõik autorid kelle tööd vastasid nõuetele, said eksponeeritud vähemalt ühe teosega.

Osalevad kunstnikud:
Agnes Liping, Ago Teedema, Ahti Seppet, Ahto Eller, Aita Keerberg, Alan Proosa, Albert Gulk, Andres Sütevaka, Andrus Kasemaa, Andrus Peegel, Andrus Raag, Anna Hõbemäe, Anne Parmasto, Anton von Kazendorff, Anu Isküll, Art Allmägi, Astrid Helberg, Edgar Juhkov, Edgar Tedresaar, Eero Ijavoinen, Eevart Arrak, Elis Mets, Elle Radin, Elo-Mai Mikelsaar, Enn Põldroos, Enn Tegova, Epp Pilv, Erika Pedak, Eve Eesmaa, Eve Valper, Evi Gailit, Gleb Netchvolodov, Hando Tamm , Heikki Leis, Heli Tuksam, Helle Lõhmus, Helle Vahersalu, Henn Soopalu, Huupi, IFF, Ilmar Kruusamäe, Indrek Aavik, Inge Kudisiim, Jaan Luik, Jaanus Eensalu, Jane Liiv, Jüri Kask, Kadri Toom, Kaie Šestakova-Karu , Kaire Nurk, Kalju Kütt, Kalli Kalde, Kristina Tamm, Kristjan Juusu, Külli Trummal, Laura Põld, Lea Liblik, Lea Malin, Leelo-Mai Aunbaum, Leho Rubis, Lemme Haldre, Liis Koger, Liive Koppel, Maarja Nõmmik, Madis Katz, Margus Meinart, Mari Hiiemäe, Marie Kõljalg, Marika Maramaa, Marika Naadel, Mariliin Kindsiko, Maris Tuuling, Marju Villem, Martiini, Martti Ruus, Mati Leppik, Meiu Münt, Merike Sule-Trubert, Meta Narusberk, Märt Rannast, Nadežda Tšernobai, Nele Ambos, Niina Freiberg, Peeter Allik, Peeter Krosmann, Per William Petersen, Piibe Arrak, Pille Johanson, Piret Kullerkupp, Priit Pangsepp, Robert Nutt, Robert Suvi, Robert-Rudolf Volk, Saskia Kasemaa, Sirje Petersen, Stanislav Netšvolodov, Tiina Kuus, TUUL, Tõnis Paberit, Velta Lokk, Virve Serglov, Väino Kõrt.

 

Meedia kajastus:
Raimu Hanson “Aastalõpunäitus hakkab kujunema” Tartu Postimees 18.12.2013

Aktuaalne Kaamera 20.12. 2013.
Tartus saab näha kohalike kunstnike aastalõpunäitust

Delta 23.12. 2013. Tartu Kunstimaja galerist Indrek Grigor räägib Tartu Kunstnike Aastalõpunäitusest. Toimetaja Liina Vainumetsa.

Liisi Pabstel “Kujundaja purustas pähkli ülevaatlikuks näituseks”. Tartu Postimees 03.01.2014

Krista Piirimäe “Mitmekülgselt maalikeskne Tartu” Postimees 8.01. 2014

Ragne Nukk “Näitus nagu kirju koer” 03.01. 2014

 

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.