Hanna Piksarv “Hea ja halg / Wood and Good” / Monumentaalgalerii / 23.10.-16.11. 2014

 

Hanna Piksarv Hea ja halg_väike

Üha enam tunnen oma piire. Mu jaks ja jõud saab omale ruumilise vormi mu töödena. Sel näitusel kasutatud materjalidki on sellised, millest ma omal jõul jagu saan. Tähtsaks komponendiks, peaaegu materjaliks puu ja tina kõrval, on töö. Kätega tehtud töö on see, mis loob muutuse minus ning annab teosele keha ja kaalu vaatajaga kohtudes.

Näitust toetab Eesti Kultuurkapital.

——————————————

WOOD AND GOOD

More and more I am beginning to sense my limits. My energy and strength gets a spatial dimension in my work. The materials seen at the exhibition are such that I can work with without using extra help. An important component, almost a material in itself aside from wood and lead is work. Work done with my hands is what creates a change in me, gives the work of art its body and significance when confronting the viewer.

The exhibition is supported by Estonian Cultural Endowment.

Meediakajastus:
Indrek Grigor “Installatsiooni iseloomustab endiselt töö”  Sirp 14.11.2014

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.