“Maajaam EXPO 2014” / Suur saal / 25.10.-16.11.

expo2014_logo_outEXPO avamine toimub laupäeval, 25. oktoobril kell 14:00-17:00. Muusikat mängib diskor. Pärast üritust saab liikuda Jakobi Galeriisse Triinu ja Hapniku näituse avamisele.

EXPO opening venue 25.10. 14:00-17:00

MAAJAAM on Otepää lähistel, Neeruti külas tegutsev projektiruum, mis asub 1927. aastal ehitatud talus. MAAJAAMA tegevus on suunatud tehnoloogia, inimese ning looduse omavaheliste suhete uurimisele. Lõuna-Eesti kuppelmaastik ning arhailine taluarhitektuur tekitavad urbaniseerunud kunstnikes kogemusliku nihke ning loob ideaalse pinnase kõrg-tehnoloogilise maailma uurimiseks. Uuringute käigus tehtud eksperimendid leiavad oma väljundi kunstis.

EXPO 2014 esitleb kahel viimasel aastal loodud teoseid installatsioonide või videoarhiivi näol.

———————————-

MAAJAAM is a project space near Otepää in the village of Neeruti, housed in a farm built in 1927. MAAJAAM aims to study the relations between technology, man and nature. The hilly landscape of South Estonia and the archaic farm architecture evoke an experiential shift in urbanised artists and create the perfect platform for studying the high-technological world. Experiments done in the process of the studies find their outlet in art.

EXPO 2014 presents works done in the past two years using installations or video archive.

 

MAAJAAM EXPO 2014 osalejad / participants:

Annabel Põder, Bianca-Triinu Toots, Arne Gödeke, Britt Samoson, Derek Holzer, Dewi De, Vree, Erik Alalooga, Error Collective, Kaarel Narro, Kalle Kindel, Marcelina Wellmer, Marco Donnarumma, Taavi Suisalu, Tanel Külaots, Timo Toots, Yuri Landman

MAAJAAMA opereerib / MAAJAAM is operated by Timo Toots.

2014. aasta residentuuriprogrammi toetasid Eesti Kultuurikapital ja Ponimaa.
The 2014 residency programme was supported by Estonian Cultural Capital and Ponimaa.

www.maajaam.ee

Meediakajastus: 
Piret Karro “Maajaam kutusb nii kosmost kui maad”, Postimees 11.11.2014
Intervjuu Timo Tootsiga: Tartus algab EXPO. Postimees 23.10. 2014
Sten Ojavee “Aparaaditehase aparaadid” Sirp 21.11. 2014

 

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.