August Sai, Tambet Mullari, Manfred Dubov “atm. Maalid / atm. Paintings” / Monumentaalgalerii / 21.11.-14.12. 2014

 

atm_297x420_bleed5mm_141119.indd

 

August Sai, Tambet Mullari, Manfred Dubov
“atm. Maalid / atm. Paintings”

Monumentaalgalerii / Monumentalgallery 21.11.-14.12. 2014

 

Kolmiknäituse „atm”: a (August Sai), t (Tambet Mullari), m (Manfred Dubov) näol on tegemist maalikunstinäitusega, kus kolm kunstnikku moodustavad isiku. Ühine isik loob maalirea, kus on kujutatud rohelisega lihtsat kujutist – täpsustamata isik täpsustamata kohas. Ühine isik kujutab figuuri, mille kordamine ja kihistamine on visuaalne mõttetegevus, mille taotlus on panna kõik kolm kunstnikku ühtsesse ning uude olukorda.

www.augustsai.com
www.mullari.com
www.manfreddubov.com

 

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.