Tartu kunstnike aastalõpunäitus / Annual Exhibition of Tartu Artists 19.12.14-11.01.2015

ALN plakatAastanäituse on kujundanud Läti Kunstiakadeemia maaliosakonna juhataja Andris Vītoliņš .

Avamisel anti Tartu Kultuurkapitali  ja Tartu linna poolt üle Ado Vabbe nimeline stipendium, mille pälvis sel aastal Meiu Münt ning esitleti äsja trükist saabunud Tartu kunsti aabitsat.

 

Osalevad kunstnikud:  Agnes Liping, Ago Teedema, Ahti Seppet, Ahto Eller, Aita Keerberg, Albert Gulk, Aleksandr Tishkov, Alina Orav, Andres Sütevaka, Andrus Kasemaa, Andrus Peegel, Anna Lajal, Anne Kokkov, Anne Moggom, Anne Vasar, Anton Aunma, Anu Isküll, Astrid Helberg, Bruno Kadak, Edgar Juhkov, Edgar Tedresaar, Eero Ijavoinen, Eevart Arrak (1936-2014), Elle Radin, Endel Taniloo, Enn Põldroos, Enn Tegova, Epp Katus, Epp Loo, Eve Luik, Eve Valper, Evi Gailit, Evi Tuvikene, Getter-Kadi Kaldma, Gleb Netchvolodov, Hando Tamm, Hanna Marats, Harta Ehelaid, Helen Bunder, Heli Tuksam, Helle Lõhmus, Helle Vahersalu, Henn Soopalu, IFF, Indrek Aavik, Ingmar Šuman, Iti Norralt, Jaan Luik, Jaan Malin, Jaanus Eensalu, Jaanus Nessler, Jane Liiv , Janika Turu, Jüri Marran, Kadri Varjak, Kaie Luik, Kaie Šestakova-Karu, Kalli Kalde, Katrin Maask, Katrin Roots, Koidu Laur, Lea Liblik, Lee Baum, Lemme Haldre, Liis Koger, Liisa Mudist, Liisi Örd, Liive Koppel, Maarja Nõmmik, Maret Suurmets Kuura, Margit Lõhmus, Margus Meinart, Margus Lokk, Mari Hiiemäe, Maria Generalova, Marie Kõljalg, Marika Maramaa, Marika Naadel, Marina Nerro, Maris Tuuling, Marju Villem, Markus Kasemaa, Martiini, Martti Ruus, Mati Leppik, Meiu Münt, Merike Sule-Trubert, Miina Peterson, Mirjam Hinn, Nadežda Tšernobai, Nele Ambos, Niina Freiberg, Paavo Kangur, Peeter Krosmann, Per William Petersen, Piibe-Imbi Arrak, Pille Johanson, Pille Tammela, Piret Kullerkupp, Priit Pangsepp, Rauno Thomas Moss, Riho Kall, Robert Suvi, Robert Volk, Saskia Kasemaa, Silver Vahtre, Sirje Petersen, Solveig Lill, Stanislav Netšvolodov, Taivo Toomsoo, Tamar Paal, Tanel Tolsting, Tea Lemberpuu, Tiina Kuus, Tuuli Puhvel, Tõnis Kriisa, Tõnis Paberit, Veiko Klemmer, Vello Kivi, Velta Lokk, Viktoria Sikk, Viljar Allsalu, Virve Serglov, Von Bomb, Väino Kõrts

23. detsembril näitus avatud kl 12-15
24. detsembril SULETUD
25. detsembril SULETUD
26. detsembril SULETUD
Teisipäeval, 30. detsembril näitus AVATUD kl 12 – 18
31. detsembrIl avatud kl 12-15
01. jaanuaril  näitus SULETUD

Ülejäänud päevadel avatud tavapäraselt.

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.