Anonymous Boh “Stardust” 08.04. – 03.05. 2015 / Monumentaalgalerii


Anonymous Boh Stardust plakat väike

 

Al Paldrok alias Anonymous Boh avab oma uhiuue näituse “Stardust” vastselt Ameerika tuuril valminud töödest Tartu Kunstimaja Monumentaalgaleriis 8. Aprillil kell 18.00! Oled oodatud!

Näitus on valminud tuuril 2014-2015 Aasias, Ameerikas, Euroopas. Igas linnas on tegevuskunstiaktsioonide dokumentatsioonidele jätnud oma visuaalse kujundikeele jäljenduse keegi ülemaailmse underground-staaridest, seda kas objektiivi ees, puulõikes, siiditrykis, konkreetse inimressursi, mälu- või käejäljena – New Orleansis, Pekingis, Texases, Pariisis, Black Rock City’s Nevadas Burning Manil, Miamis, Fääri Saartel, Islandil, Pariisis, Berliinis, New Yorgis.

 

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.