Stonerollers Tartus. Uusim Eesti graafika / 23.10.-15.11.2015 / suures saalis

Litograafiakeskus

 

Stonerollers Tartus
23.10. – 15.11. 2015
Avamine 23.10. kell 18:45

 

 

Eesti Litograafiakeskus on tegutsenud varsti pea viisteist aastat ja sai tuule tiibadesse juba siis, kui ei tuntud veel mõisteid loomemajandus ja tuli olla kartmatu, sest ainult nii sai midagi reaalselt ära teha. Selle 15 aasta jooksul on valminud suurel hulgal graafikat koostöös Eesti tippkunstnikega. Meie näitusel esinevad sellised nimed nagu Kalev Mark Kostabi, Leonhard Lapin, Marko Mäetamm, Maarit Murka, Tarvo Kaspar Toome, Evi Tihemets, Jüri Arrak, Jan Kaus, Björn Koop, Kadi Kübarsepp, Kadri Alesmaa, Jaak Visnap jpt.

Näitus Tartu kunstimajas on jätk näitusele “Nad on juba kohal!”, mis toimus Tartu kunstimuuseumis 2010 ja ka täna, aastal 2015 on põhjust öelda: “Kivitrükk on elus!”

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.