Tartu Kunstimaja avatud ateljeed 16.–18. detsember 2016

avatud-ateljeed-2016Sel aastal on uuesti plaanis teha Tartu Kunstimajas avatud ateljeede aktsioon. Üritus algab reedel, 16. detsembril koos „Tartu kunsti aastanäitus“ avamisega. Ateljeed on siis avatud 17.00 – 20.00.
Laupäeval ja pühapäeval ootavad kunstnikud külastajaid kell 12.00 – 18.00.

Osalevad järgmised kunstnikud: Albert Gulk, Andrus Peegel, Kaire Nurk, Markus Kasemaa, Peeter Allik, Piret Kullerkupp, Saskia Kasemaa, Enn Tegova, Imat Suumann, Tõnis Paberit, Pille Tammela.
Albert Gulgi juures saab joonistamist praktiseerida, Peeter Alliku ateljees trükkida kunstniku graafikat T-särgile ja tublimad saavad ka ise linoollõiget proovida. Kaire Nurk peab kunstivestlust pühapäeval, 18. detsembril kell 15.00.

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.