Avalik ülesvõte Peeter Krosmanniga

Reedel, 12. jaanuaril kell 17.00 toimub Tartu Kunstimajas vestlussarja “Avalik ülesvõte” raames jutuajamine Tartu kunsti aastanäituse kujundaja Peeter Krosmanniga.

Vastavalt Tartu Kunstnike Liidu liikmete kevadisele otsusele kureeris ja kujundas seekordse aastanäituse Peeter Krosmann, kes kasutas teoste valimisel ka Kaunase kunstnikkonna abi. Kunstnikuga vestleb kunstiajaloolane Peeter Talvistu.

Peeter Krosmann (snd 1971) on Pärnust pärit Tartu maalikunstnik, kes elab, töötab ja sööb praegu Kaunases. Ta on õppinud Konrad Mägi nimelises maalistuudios, Tartu Ülikooli maaliosakonnas ja Läti Kunstiakadeemias. Töötanud Tartu Kunstikoolis maali- ja joonistusõpetajana. 2015. aastal sai ta koos Nadežda Tšernobaiga Ado Vabbe preemia.

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.