Kuraatorituur näitusel „7 kunstnikku. Keha” ja loeng-vestlus näitusel „Teha või Mitte-Teha”

Neljapäeval, 18. augustil kell 17.30 toimub Tartu Kunstimaja suure saali näitusel „7 kunstnikku. Keha“ kuraatorituur. Tuuri viib läbi näituse üks kuraatoritest Mall Nukke.

Ekskursioon on eesti keeles ja tasuta.


Reedel, 19. augustil kell 18.00 leiab Tartu Kunstimaja monumentaalgaleriis aset Katariin Mudisti isikunäitust „Teha või Mitte-Teha“ saatev loeng-vestlus Merle Purre juhtimisel, kes on vaimse tervise teemadele keskenduv semiootik, ühiskonnauurija ja Peaasi.ee koolitaja.

Loeng puudutab teemaderingi, millest on tõukunud ka näitusel eksponeeritud teosed. Nii näitus kui ka samanimeline monumentaalteos on ühtaegu isiklikud, aga ka märkimisväärselt universaalsed uurimused, visualiseerimaks valikuid, katkestatust, tegevusetust ja kurnatust – nii sisemist kui ka ühiskondlikku survet olla produktiivne.

Loeng avab Katariin Mudisti loomingus esilekerkivaid teemasid ning käsitleb neid tasandil, millega on võimalik läbi isikliku kogemuse suhestuda kõigil.

Loeng-vestlus toimub eesti keeles ja on tasuta.

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.