Publikuprogramm näitustel

Jalutuskäik näitustel

Pühapäeval, 30. juulil kell 17:00 ootame teid liituma jalutuskäiguga viimast päeva avatud näitustel: suures saalis Kursi Koolkond XXXV, väikeses saalis Aksel Haagensen “Linnurõõm ja -nukrus” ja monumentaalgaleriis Katarina Kruus, Liina Leo, Eugenio Marini, Ingrid Helena Pajo “Läbi udu ja kivide”.

Jalutuskäigul liigume läbi kolme saali ning kunstnikud räägivad oma näitusest ja avavad teoste loomise tagamaid.

Olete oodatud!


Tuur kunstnikega Kursi Koolkond XXXV näitusel

Kolmapäeval, 5. juulil kell 17.00 ootame kõiki huvilisi näitusetuurile Kursi Koolkond XXXV sünnipäevanäitusel. Tuur toimub Tartu Kunstimaja suures saalis ja seda viivad läbi näitusel esindatud kunstnikud.

Ekskursioon toimub eesti keeles ja on tasuta.

Olete oodatud!


Laste kunstipäev

Kunstipäeva käigus tutvume käimasolevate näitusega. Vaatleme ja arutleme, mida näitused meile jutustavad ning mida iga näitustel osalev kunstnik on püüdnud oma loominguga väljendada. Uurime, milliseid tehnikaid ja töövahendeid kunstnikud oma töös kasutavad.
Praktilise ülesandena valmib igal osalejal oma kunstiteos, mis on näitustest ja selle teemadest inspireeritud.

Kunstipäevale ootame lapsi vanuses 7–11 aastat.

Täpsem info Facebookist.

Laste kunstipäevade läbiviimist toetab Eesti Rahvakultuuri Keskus.

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.