Publikuprogramm näitustel

Jalutuskäik näitustel

Pühapäeval, 12. novembril kell 17:00 ootame teid taas liituma jalutuskäiguga viimast päeva avatud näitustel: suures saalis grupinäitus „Kokkumäng“, väikeses saalis Kristi Paabi, Ketli Tiitsari ja Siiri Nõva ühisnäitus „Asjad on lähemal kui nad paistavad“ ja monumentaalgaleriis Taavi Rekkaro isikunäitus „aitäh kõige eest“.

Jalutuskäigul liigume läbi kolme saali ning kunstnikud ja kuraatorid räägivad näitustest ja avavad teoste loomise tagamaid.

Olete väga oodatud!


Kuraatorituur näitusel „Kokkumäng“

Neljapäeval, 2. novembril kell 16.30 toimub Tartu Kunstimaja suure saali näitusel „Kokkumäng“ kuraatorituur. Tuuri viib läbi näituse kuraator Maarit Mälgi.

Näitusele on välja pandud 13 autori tööd, mis on valdavalt valminud 2023. aasta jooksul. Tööde materjaliks on eranditult savi, kuid tööde valmimiseks on kasutatud üksjagu erinevaid põletusmeetodeid, alates puupõletusest kõrg- ja madalkuumustöötluseni.
Igal teosel on oma lugu ja põhjus, miks ta sellel näitusel on.

Ekskursioon on eesti keeles ja tasuta.


Laste kunstipäev

Tartu Kunstimaja laste kunstipäev toimub laupäeval, 4. novembril.

Kunstipäeva käigus tutvume käimasolevate näitusega. Vaatleme ja arutleme, mida näitused meile jutustavad ning mida iga näitustel osalev kunstnik on püüdnud oma loominguga väljendada. Uurime, milliseid tehnikaid ja töövahendeid kunstnikud oma töös kasutavad.
Praktilise ülesandena valmib igal osalejal oma kunstiteos, mis on näitustest ja selle teemadest inspireeritud. Seekord meisterdame ehteid ja voolime.

Kunstipäevale ootame lapsi vanuses 7–11 aastat.
Täpsem info Tartu Kunstimaja Facebooki lehel.

Laste kunstipäevade läbiviimist toetab Eesti Rahvakultuuri Keskus.

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.