Publikuprogramm näitustel

Viimane jalutuskäik näitustel

Pühapäeval, 3. märtsil kell 17:00 ootame teid liituma jalutuskäiguga viimast päeva avatud näitustel: suures saalis Heikki Leisi isikunäitus „Elu alles ees“, väikeses saalis Vahram Muradyani isikunäitus „Mõttevabad joonistused“ ja monumentaalgaleriis Lisette Lepiku ja Brenda Purtsaku ühisnäitus „Tung“.

Jalutuskäigul liigume läbi kolme saali, kus kunstnikud Heikki Leis ja Vahram Muradyan ning kuraator Kerly Ritval räägivad näitustest ja avavad teoste loomise tagamaid.

Olete väga oodatud!


Kunstnikuvestlus : Vahram Muradyan

Kutsume sind kolmapäeval, 28. veebruaril kell 17.30 Tartu Kunstimaja väikesesse saali osalema vestlusõhtul kunstnik Vahram Muradyaniga.

Vestlusõhtu toimub Vahram Muradyani isikunäituse „Mõttevabad joonistused“ raames. Kunstnikuga vestleb illustraator Marja Liisa Plats.

Vestlusel tuleb juttu Muradyani käimasolevast näitusest. Kunstnik võtab kaasa tööd, mis näitusele ei mahtunud ja nendega saab kohapeal tutvuda. Räägitakse veel tööst illustraatorina ja illustratsioonist üldisemalt. Osalejad võivad soovi korral kaasa võtta enda visandiraamatud ja pliiatsid.

Vestlus toimub inglise keeles.
Olete oodatud!


ARMASTUSLUULE ÕHTU: Mu väikeses südamekeses on nii palju tundeid

Kolmapäeval, 14. veebruaril kell 18.00 ootame kõiki huvilisi Tartu Kunstimaja monumentaalgaleriisse Brenda Purtsaku ja Lisette Lepiku näitusele “Tung”, et pidada maha üks armastusluule õhtu.

Kuulame üksteist ja toetame üksteist, loeme oma südameverega kirjutatud ja läägeist tundeist nõretavaid luuletusi ja saame südant jälle hästi natuke kergemaks!

Lisainfo ürituse kohta leiad Facebookist.


Laste kunstipäev

Tartu Kunstimaja laste kunstipäev toimub laupäeval, 17. veebruaril.

Kunstipäeva käigus tutvume käimasolevate näitusega. Vaatleme ja arutleme, mida teosed meile jutustavad ning mida iga näitustel osalev kunstnik on püüdnud oma loominguga väljendada. Uurime, milliseid tehnikaid ja töövahendeid kunstnikud oma töös kasutavad.

Praktilise ülesandena valmib igal osalejal oma kunstiteos, mis on näitusest inspireeritud. Seekord keskendume joonistamisele.

Aeg: laupäev, 17. veebruar kell 11–14
Kestus: 3 h
Vanusegrupp: 7–11 aastat
Grupi suurus: max 10 last

Eelregistreerimine kunstipäevale toimub 15. veebruarini või kuni grupi täitumiseni SIIN.

Laste kunstipäev on osalejatele tasuta.


Vestlusõhtu Heikki Leisi näitusel

Laupäeval, 10. veebruaril kell 16.00 ootame kõiki huvilisi Tartu Kunstimaja suurde saali, et osa saada Heikki Leisi näitusel „Elu alles ees“ toimuvast vestlusõhtust pealkirjaga „Kas maailma lõpus on kohvik“.

Vestlusringis kohtuvad ja maailma asju arutavad kunstnikud Heikki Leis ja Peeter Laurits ning taastamisökoloogia professor Aveliina Helm.

Vestlust peetakse eesti keeles ja  osalemine on tasuta.

Olete oodatud!

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.