Publikuprogrammid näitustel

Ööülikooli avalik salvestus

Neljapäeval, 23. märtsil algusega kell 18.00 toimub Tartu Kunstimaja suures saalis Sirja-Liisa Eelma isikunäitusel “Peegelduste pealispind” Ööülikooli avalik salvestus. Lektor on Alari Allik.

Ööülikooli loengus “Miski ja eimiski vahel” tulevad hiina ja jaapani mõtteloo perspektiivist kõne alla mitmed märksõnad, mis Sirja-Liisa Eelma loomingus on läbi aastate kesksel kohal olnud: tühjus, nähtav ja nähtamatu, peegel, kordus ja erinevus.

Lisainfo Facebookist.


Vestlusring näitusel „Ühendatud Üksildus“

Laupäeval, 11. märtsil kell 14.00 ootame kõiki huvilisi vestlusringi Margus Kontuse ja Kadi Noole ühisnäituse „Ühendatud Üksildus“ raames Tartu Kunstimajas.

Vestleme teemadel, kuidas oma harjumusi/mustreid märkama hakata, kuidas end ise nö kõrvalt vaadata ja juhtida. Vestlus on interaktiivne – kõik kes osalevd, on kaasatud, kui nad vähegi soovivad. Igaühel on võimalus enda mustritesse sisse vaadata.

Vestlust viivad läbi Kadi Nool ja Margus Kontus.
Vestusring toimub eesti keeles ja on tasuta.


Laste kunstipäev

Laste kunstipäev toimub Tartu Kunstimajas laupäeval, 11. märtsil. Kunstipäeva käigus tutvume käimasolevate näitustega. Vaatleme, arutleme ja uurime, mida näitused meile jutustavad. Seekord on laste kunstipäeva teemaks emotsioonid, mida vaatleme läbi kehamaalingu.

Kunstipäevale ootame lapsi vanuses 7–11 aastat.

Täpsem info Facebookist.

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.