Publikuprogramm näitustel

Jalutuskäik näitustel

Pühapäeval, 3. septembril kell 17:00 ootame teid liituma jalutuskäiguga viimast päeva avatud näitustel: suures saalis James Prevett, Berit Talpsepp-Jaanisoo ja Luis Sagasti „Tont-Värk“, väikeses saalis Lemme Haldre „Kihistused“ ja monumentaalgaleriis Tarvo Varres „Ootamine on see, kui aega on alati liiga palju ja kui ajal on siiski ajapuudus“.

Jalutuskäigul liigume läbi kolme saali ning kunstnikud räägivad oma näitusest ja avavad teoste loomise tagamaid.

Olete oodatud!


Laste kunstipäev

Tartu Kunstimaja laste kunstipäev toimub laupäeval, 26. augustil.

Kunstipäeva käigus tutvume käimasolevate näitusega. Vaatleme ja arutleme, mida näitused meile jutustavad ning mida iga näitustel osalev kunstnik on püüdnud oma loominguga väljendada. Uurime, milliseid tehnikaid ja töövahendeid kunstnikud oma töös kasutavad.
Praktilise ülesandena valmib igal osalejal oma kunstiteos, mis on näitustest ja selle teemadest inspireeritud.

Kunstipäevale ootame lapsi vanuses 7–11 aastat.

Täpsem info Facebookist.

Laste kunstipäevade läbiviimist toetab Eesti Rahvakultuuri Keskus.

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.